lindabohman

Mina höstfavoriter

Eftersom modetidningarnas höstnummer är mina favoritnummer så lusläser jag både ELLE's och Damernas Värld Augusti och September nummer. Älskar att se alla recensioner på alla modehusens olika kollektioner. Försöker spana på plagg som förnyar höstgarderoben. Älskar att planera mina inköp i tid. Svårt att hålla fingrarna i styr när hösten närmar sig. Det är ju trots allt en av mina favorit årstider.

Lårhöga stövlar

Ingen kan väl missa att Kendall Jenner struttat runt i dessa ursnygga långa stövlar dom senaste månaderna? Har precis klickat hem ett par egna!!

Neon

Balenciagas höstkollektion poppade av starka färger!! En neongul stickad tröja skulle platsa utmärkt i min höstgarderob!

Brunt

- i Augusti numret av ELLE skriver dom "Brunt är det nya svarta", och jag håller mer än gärna med!

Markanta bälten

"Bältestrenden" fortsätter. Älskar silhuetterna ett större bälte ger. Kommer nog byta ut bältet mot en scarf för lite omväxling och färg!

 

Nu vrålas det här i stugan, M och hans bror sitter och ser på fotboll och det låter som att det just blev mål. Nu ska jag heja tillsammans med grabbarna, även fast jag inte alls är intresserad. Tur att Oliver kan underhålla mig. Haha.

 

Kram.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas